Skip to main content
Het thema van de conferentie is: Solid Ground
De verschillende onderdelen van het programma zullen op één of andere manier te maken hebben met dit thema. 
De sprekers zullen dan ook vertellen over dit thema, hieronder geven zij alvast een voorproefje.

Shelton Telesford

Shelton Telesford
 • Shelton Telesford
  Mijn naam is Shelton Telesford en ik ben werkzaam bij Youth for Christ en voorganger van Chapel Avenue in Almere. Ik geniet van muziek en mijn kersverse gezin. Ik word geraakt door het talent en het potentieel dat ik zie in jongeren. Ondanks hun vaak kwetsbare situatie. “In het Surinaams zeggen we vaak ‘so so lobi’ (alleen maar liefde). Ik geloof dat liefde voor elkaar deze wereld zo veel mooier maakt.” Daarom spreek ik regelmatig over thema’s als identiteit in Christus, Gods liefde en Zijn kracht om grote werken te doen.
  Lees verder

Jelle Koopman

Jelle Koopman
 • Jelle Koopman
  Mijn naam is Jelle Koopman. Met mijn mooie vrouw en twee prachtige dochters woon ik in de gezellige stad Groningen. Ik werk in het onderwijs waar ik scholen help om veilige en goede plekken te zijn voor jongeren en hen kansen en perspectief te bieden op een mooie toekomst. Zo'n 16 jaar geleden heeft God zich aan mij bekend gemaakt en sindsdien mij niet meer losgelaten. Het heeft mijn grond flink doen schudden en mij op bijzondere plekken in de wereld gebracht. Als Groninger weet ik dat de grond soms best wiebelig kan zijn, maar ook dat er een solid ground is waar je op kunt bouwen. Hoe je dat kunt doen en wat daarvoor nodig is, daar vertel ik je graag meer over op de Schellerberg conferentie. 
  Lees verder

Frank Pullen

Frank Pullen
 • Frank Pullen
  Mijn naam is Frank Pullen en ik werk als voetbal coördinator bij Next Move (christelijke sport organisatie) en als personal trainer in de fitness wereld. Sinds oktober ben ik getrouwd met Yoella en wij wonen samen in Zwolle! Ik vind het enorm gaaf om mensen over God te vertellen, wie God wil zijn voor deze wereld en hoe God een levende relatie met ons wil hebben! Hier heb ik dus veel gesprekken over met voetballers en sporters maar ik deel sowieso graag veel over een levende relatie met Jezus! Enorm zin heb ik in de conferentie en ik zie er enorm naar uit jullie daar te ontmoeten!
  Lees verder

Gedetecteerde tijdzone